Rompertje met polo kraag

Rompertje met polo kraag

Een rompertje is niet weg te denken bij baby’s. Een romper is comfortabel, warm en praktisch! Daarom zijn rompers onmisbaar voor iedere ouder. Hier kunt u handig op inspelen met uw eigen gepersonaliseerde rompers. U kunt uw logo of boodschap mooi laten drukken of borduren.

Modellen

Rompers met polo kraag
Rompers met polo kraag zijn GOTS gecertificeerd en vervaardigd van 100% biologisch katoen. De rompers zijn in diverse kleuren en maten verkrijgbaar en zijn extra zacht en babyvriendelijk. Door de interlock stof zijn de rompers mooi elastisch. De rompers zijn voorgekrompen en van uitstekende kwaliteit en voorzien van 2 bijkleurende boordknoopjes en 3 bijkleurende drukknoopjes.

Rompers van Creative Shops zijn kwalitatief mooie kraamgeschenken en erg leuk als gift voor uw pas bevallen werkneemster. Of wat denk u van uw klanten? Een kleine attentie met een hoog waarderingsgehalte! De rompers worden binnen 1-2 weken bedrukt bij u geleverd. Uw opdruk kan tot 4 kleuren worden gedrukt. Zelfs full colour prints of foto’s zijn mogelijk. Naast bedrukken kan uw romper ook geborduurd worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden. In ons assortiment vindt u onder andere biologische rompers, rompers met of zonder mouwen, met spaghettibandjes of met polokraagje. En wat denkt u van een romper in combinatie met een babymutsje, slabbetje of sokjes

Diverse modellen direct leverbaar!

Rompers met korte mouw
Rompers met korte mouwen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De rompers zijn voorzien van een envelop halsopening en hebben 3 drukknoopjes.

Rompers met lange mouw
Rompers met lange mouwen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De rompers zijn voorzien van een envelop halsopening en 3 bijkleurende drukknoopjes.

Rompers zonder mouw
Mouwloze rompers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De rompers hebben een envelop halsopening en 3 bijkleurende drukknoopjes.

Rompers met polokraag
Rompers met een polokraag zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De rompers hebben 2 boordknoopjes in de kleur van de stof en zijn voorzien van 3 bijkleurende drukknoopjes.

Rompers met spaghettiband
Rompers met spaghettibandjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De rompers zijn voorzien van 3 bijkleurende drukknoopjes.

Biologische rompers
Biologische rompers zijn GOTS gecertificeerd en vervaardigd van 100% biologisch katoen. De rompers zijn in diverse modellen, kleuren en maten verkrijgbaar.

Nu een offerte voor bedrukte rompertjes ontvangen?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 – 17.30 uur.

  • Superleuk als relatiegeschenk
  • Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
  • Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
  • Al vanaf 1 stuk te bedrukken